Sprawozdanie z działalności Komisji Prasoznawczej Oddziału PAN w Krakowie za rok 2019 - Chwastyk-Kowalczyk, Jolanta (Rocznik Historii Prasy Polskiej, 2020)
Sprawozdanie z działalności Komisji Prasoznawczej Oddziału PAN w Krakowie za rok 2019