Recenzja monografii: Jerzy Jarowiecki, Kultura i literatura na łamach polskiej prasy konspiracyjnej (1939–1945), seria „Monografie”, Wyższa Szkoła Zarządzania „Edukacja”, Wrocław 2017, ss. 284 - Chwastyk-Kowalczyk, Jolanta (Rocznik Historii Prasy Polskiej, 2018)
Recenzja monografii: Jerzy Jarowiecki, Kultura i literatura na łamach polskiej prasy konspiracyjnej (1939-1945), seria „Monografie”, Wyższa Szkoła Zarządzania „Edukacja”, Wrocław 2017, ss. 284