Wschodnie i białostockie jednodniówki okresu międzywojennego - Langer, Beata (Rocznik Historii Prasy Polskiej, 2018)
Recenzja monografii: Jadwiga Sadowska, Katarzyna Zimnoch, Jednodniówki na terenie województwa białostockiego i województw wschodnich (nowogródzkiego, poleskiego, wileńskiego, wołyńskiego) Drugiej Rzeczypospolitej, Białystok 2017, 308 s.