Nie tylko pamiętnikarz: Korespondencja i gazetki rękopiśmienne Jędrzeja Kitowicza z lat 1771–1776, oprac. i wyd. Tomasz Ciesielski, Sławomir Górzyński, Filip Wolański - Popiołek, Bożena (Rocznik Historii Prasy Polskiej, 2018)
Nie tylko pamiętnikarz: Korespondencja i gazetki rękopiśmienne Jędrzeja Kitowicza z lat 1771-1776, oprac. i wyd. Tomasz Ciesielski, Sławomir Górzyński, Filip Wolański. Warszawa-Bellerive-sur-Allier 2017, ss. 423