O pożytkach analizy zawartości treści. Recenzja Szkiców językoznawczo-prasoznawczych Wojciecha Kajtocha, Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, Kraków 2016 - Steciąg, Magdalena (Rocznik Historii Prasy Polskiej, 2017)
O pożytkach analizyzawartości treści.Recenzja Szkiców językoznawczo-prasoznawczych Wojciecha Kajtocha. Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, Kraków 2016