W niezgodzie z prawem prasowym i kodeksem karnym Rzeszy Niemieckiej. Na marginesie książki Grażyny Gzelli Obrażające i podburzające pismo. „Lech. Gazeta Gnieźnieńska” (1895–1914) Toruń 2016 - Wrona, Grażyna (Rocznik Historii Prasy Polskiej, 2017)
W niezgodzie z prawemprasowym i kodeksem karnymRzeszy Niemieckiej. Na marginesie książkiGrażyny Gzelli Obrażające i podburzające pismo.„Lech. Gazeta Gnieźnieńska”(1895-1914). Toruń 2016