Recenzja czasopisma „Zeszyty Rabczańskie” 2013–2016 - Jesionek, Marta (Rocznik Historii Prasy Polskiej, 2017)
Recenzja czacopisma „Zeszyty Rabczańskie” 2013-2016. Rabka-Zdrój 2013-2016 A review of Zeszyty Rabczańskie, 2013-2016