Recenzja Monografii: „Zeszyty Prasoznawcze”. Analiza zawartości [1957–2012]. Metody tematy autorzy, pod redakcją Macieja Kawki, Ryszarda Filasa, Pawła Płanety, Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, Kraków 2016, 471 s. - Mielczarek, Tomasz (Rocznik Historii Prasy Polskiej, 2017)
Recenzja Monografii: „Zeszyty Prasoznawcze”. Analiza zawartości [1957-2012]. Metody tematy autorzy, pod redakcją Macieja Kawki, Ryszarda Filasa, Pawła Płanety, Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, Kraków 2016, 471 s.