Problematyka prasoznawcza w „Toruńskich Studiach Bibliologicznych” (2008–2015) - Wójcik, Ewa (Rocznik Historii Prasy Polskiej, 2017)
Artykuł reecenzyjny. Problematyka prasoznawcza w „Toruńskich Studiach Bibliologicznych” (2008-2015)