Artykuł recenzyjny: Grzegorz Mnich, Łódzka prasa codzienna w okresie stalinowskim 1948–1956, KSIĘŻY MŁYN Dom Wydawniczy, Łódź 2014, ss. 274 - Czyżewski, Andrzej (Rocznik Historii Prasy Polskiej, 2016)
Grzegorz Mnich, Łódzka prasa codzienna w okresie stalinowskim 1948-1956, KSIĘŻY MŁYN Dom Wydawniczy, Łódź 2014, ss. 274