Sprawozdanie z konferencji „Informują i edukują — książka i prasa polska na obczyźnie w XXI wieku” (Gorzów Wlkp., 28–29 listopada 2013) - Chwastyk-Kowalczyk, Jolanta (Rocznik Historii Prasy Polskiej, 2015)
Sprawozdanie z konferencji„Informują i edukują — książkai prasa polska na obczyźniew XXI wieku”(Gorzów Wlkp., 28-29 listopada2013)