Jerzy Jarowiecki: Z badań nad polską prasą konspiracyjną w latach 1939–1945. Wrocław: Wydawnictwo Wyższej Szkoły Zarządzania „Edukacja” 2013, 191 s. - Szocki, Józef (Rocznik Historii Prasy Polskiej, 2015)
Recenzja ksiązki: Jerzy Jarowiecki: Z badań nad polską prasą konspiracyjną w latach 1939-1945. Wrocław: Wydawnictwo Wyższej Szkoły Zarządzania „Edukacja” 2013, 191 s.