Recenzja: Prasa sądecka od zarania do dziś 1891–2011 pod red. Bolesława Farona, współpraca Agnieszka Ogonowska (Kraków 2012) - Szocki, Józef (Rocznik Historii Prasy Polskiej, 2015)
Recenzja książki: Prasa sądecka od zarania do dziś 1891-2011 pod red. Bolesława Farona, współpraca Agnieszka Ogonowska (Kraków: Wydawnictwo Edukacyjne, 2012)