Recenzja: Stanisław Milewski, Adam Redzik: Themis i Pheme. Czasopiśmiennictwo prawnicze w Polsce do 1939 roku (Warszawa 2011) - Wrona, Grażyna (Rocznik Historii Prasy Polskiej, 2015)
Recenzja książki: Stanisław Milewski, Adam Redzik: Themis i Pheme. Czasopiśmiennictwo prawnicze w Polsce do 1939 roku (Warszawa: Wydawnictwo Iskry, 2011)