Z prac Komisji Prasoznawczej Oddziału PAN w Krakowie Kalendarium — część XVI (październik 2011 — czerwiec 2012) - Glogier, Marek (Rocznik Historii Prasy Polskiej, 2015)
Kalendarium prac Komisji Prasoznawczej Oddziału PAN w Krakowie Kalendarium (październik 2011 — czerwiec 2012)