Recenzja książki: 350 lat prasy polskiej. Red. nauk. Marek Jabłonowski, Urszula Jakubowska, Dariusz Kuźmina, Marek Tobera (Warszawa 2012) - Rogoż, Michał (Rocznik Historii Prasy Polskiej, 2015)
Artykuł recenzyjny książki: 350 lat prasy polskiej. Red. nauk. Marek Jabłonowski, Urszula Jakubowska, Dariusz Kuźmina, Marek Tobera (Warszawa 2012)