Recenzja książki: Radosław Domke: Ziemie Zachodnie i Północne w propagandzie lat 1945–1948 (Zielona Góra 2010) - Nieć, Grzegorz (Rocznik Historii Prasy Polskiej, 2015)
Artykuł recenzyjny: Radosław Domke: Ziemie Zachodnie i Północne w propagandzie lat 1945-1948 (Zielona Góra 2010)