Recenzja książki: Karol Czok: Prasa związana z wolnomularstwem w dwudziestoleciu międzywojennym na przykładzie periodyku „Epoka” (Dąbrowa Górnicza 2012) - Woźniakowski, Krzysztof (Rocznik Historii Prasy Polskiej, 2015)
Artykuł recenzyjny książki: Karol Czok: Prasa związana z wolnomularstwem w dwudziestoleciu międzywojennym na przykładzie periodyku „Epoka” (Dąbrowa Górnicza 2012)