Sesja naukowa „Prasa sądecka od zarania do dziś (1891–2011). W 120. rocznicę wydania w Nowym Sączu pierwszego czasopisma” (Nowy Sącz, 15–17 VI 2011) - Ruta, Adam (Rocznik Historii Prasy Polskiej, 2015)
Sesja naukowa „Prasa sądecka od zarania do dziś (1891-2011). W 120. rocznicę wydania w Nowym Sączu pierwszego czasopisma” (Nowy Sącz, 15-17 VI 2011)