Interdyscyplinarna konferencja naukowa „Miasto starsze niż prasa”, Zielona Góra, 2–4 października 2023 roku - Domagała, Małgorzata (Rocznik Historii Prasy Polskiej, 2024)
Interdyscyplinarna konferencja naukowa „Miasto starsze niż prasa”, Zielona Góra, 2–4 października 2023 roku