Sprawozdanie z działalności Komisji Prasoznawczej Oddziału PAN w Krakowie za rok 2021 - Chwastyk-Kowalczyk, Jolanta (Rocznik Historii Prasy Polskiej, 2022)
Sprawozdanie z działalności Komisji Prasoznawczej Oddziału PAN w Krakowie za rok 2021