Tomasz Mielczarek, Medioznawstwo polskie. Ludzie — instytucje — nauka, Wydawnictwo Uniwersytetu Jana Kochanowskiego, Kielce 2021, 262 s. - Dąbrowska-Cendrowska, Olga (Rocznik Historii Prasy Polskiej, 2021)
Recenzja monografii: Tomasz Mielczarek, Medioznawstwo polskie. Ludzie — instytucje — nauka, Wydawnictwo Uniwersytetu Jana Kochanowskiego, Kielce 2021, 262 s.