Recenzja monografii Olgi Dąbrowskiej-Cendrowskiej Jak żyć¬? Poradnikowe funkcje periodycznych mediów adresowanych do kobiet w Polsce w XXI wieku - Gajlewicz-Korab, Katarzyna (Rocznik Historii Prasy Polskiej, 2021)
Recenzja monografii: Olga Dąbrowska-Cendrowska: Jak żyć? Poradnikowe funkcje periodycznych mediów adresowanych do kobiet w Polsce w XXI wieku