Recenzja monografii: Krzysztof Stępnik, "Sienkiewicz globalny", Wydawnictwo Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej, Lublin 2017, ss. 307 - Budrewicz, Tadeusz (Rocznik Historii Prasy Polskiej, 2018)
Recenzja monografii: Krzysztof Stępnik, "Sienkiewicz globalny", Wydawnictwo Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej, Lublin 2017, ss. 307