Z prac Komisji Prasoznawczej Oddziału PAN w Krakowie Kalendarium — część XXII (październik 2017 — czerwiec 2018) - Zając, Renata (Rocznik Historii Prasy Polskiej, 2018)
Kronika prac Komisji Prasoznawczej Oddziału PAN w Krakowie (październik 2017 — czerwiec 2018)