Nad najnowszym studium o krakowskim „Nowym Dzienniku” (1918–1939) (wokół książki Sabiny Kwiecień i Beaty Langer "Prasa, książka, biblioteka na łamach krakowskiego„Nowego Dziennika”) - Woźniakowski, Krzysztof (Rocznik Historii Prasy Polskiej, 2018)
Recenzja monografii: S. Kwiecień, B. Langer, Prasa, książka, biblioteka na łamach krakowskiego „Nowego Dziennika”, Wydawnictwo Naukowe UP, Kraków 2016, 252 s