„Galicyjskie Spotkania” — problematyka prasy i kultury na podstawie serii Galicja — mozaika nie tylko narodowa, t. 1–3 (2013–2016) - Bańdo, Adam (Rocznik Historii Prasy Polskiej, 2018)
„Galicyjskie Spotkania” — problematyka prasy i kultury na podstawie serii Galicja — mozaika nie tylko narodowa, t. 1-3 (2013-2016)