Z prac Komisji Prasoznawczej Oddziału PAN w Krakowie Kalendarium - część XXI (październik 2016 - czerwiec 2017) - Zając, Renata (Rocznik Historii Prasy Polskiej, 2017)
Z prac Komisji Prasoznawczej Oddziału PAN w Krakowie Kalendarium - część XXI (październik 2016 - czerwiec 2017)