Recenzja monografii: Milena Kalinowska, Kobieta na łamach pisma satyryczno-humorystycznego „Mucha” w latach 1868–1914, Pułtusk 2016, s. 269. - Bergmann, Olaf (Rocznik Historii Prasy Polskiej, 2017)
Recenzja monografii: Milena Kalinowska, Kobieta na łamach pisma satyryczno-humorystycznego „Mucha” w latach 1868-1914, Pułtusk 2016, s. 269.