Z prac Komisji Prasoznawczej Oddziału PAN w Krakowie Kalendarium — część XX (październik 2015 — czerwiec 2016) - Zając, Renata (Rocznik Historii Prasy Polskiej, 2017)
Z prac Komisji Prasoznawczej Oddziału PAN w Krakowie Kalendarium — część XX (październik 2015 — czerwiec 2016)