Recenzja: Józef Szocki, Prasa lokalna Dolnego Śląska 1989–2012 (W świetle badań prasoznawczych). Wydawnictwo Wyższej Szkoły Zarządzania „Edukacja”, Wrocław 2015 - Przybysz, Kinga (Rocznik Historii Prasy Polskiej, 2017)
Recenzja monografii: Józef Szocki, Prasa lokalna Dolnego Śląska 1989-2012 (W świetle badań prasoznawczych). Wydawnictwo Wyższej Szkoły Zarządzania „Edukacja”, Wrocław 2015