Artykuł recenzyjny: Grażyna Woźny, Publicystyka włościan z powiatu ropczyckiego i dębickiego na łamach prasy ludowej od schyłku XIX wieku do 1939 roku, Muzeum Regionalne w Dębicy, Dębica 2015, ss. 332, fotografie, ilustracje - Indraszczyk, Arkadiusz (Rocznik Historii Prasy Polskiej, 2017)
Artykuł recenzyjny monografii: Grażyna Woźny, Publicystyka włościan z powiatu ropczyckiego i dębickiego na łamach prasy ludowej od schyłku XIX wieku do 1939 roku, Muzeum Regionalne w Dębicy, Dębica 2015, ss. 332, fotografie, ilustracje