Sprawozdanie z konferencji „Oblicza prasy harcerskiej i skautowej” (Sosnowiec, 2 grudnia 2015 r.) - Gajdka, Krzysztof (Rocznik Historii Prasy Polskiej, 2016)
Sprawozdanie z konferencji„Oblicza prasy harcerskieji skautowej”(Sosnowiec, 2 grudnia 2015 r.)