Architektura informacji - odsłona czwarta - Skórka, Stanisław (Rocznik Historii Prasy Polskiej, 2016)
Artykluł recenzyjny monografii: Louis Rosenfeld, Peter Morville and Jorge Arango: Information architecture for the Web and beyond. 4th ed. Sebastopol : O’Reilly, 2015.