W poszukiwaniu „naszych korzeni”… - Wrona, Grażyna (Rocznik Historii Prasy Polskiej, 2016)
Artykuł recenzyjny monografii: A. Kansy, Płocka prasa regionalistyczna w latach 1989-2014, Towarzystwo Naukowe Płockie,Płock 2015, 177 s.