Recenzja: „Media i Medioznawstwo”. Kwartalnik Naukowy 2013, nr 2 (10/III) - Bańdo, Adam (Rocznik Historii Prasy Polskiej, 2015)
Recenzja: „Media i Medioznawstwo”. Kwartalnik Naukowy 2013, nr 2 (10/III) Review: Media i Medioznawstwo. An Academic Quarterly, 2013, No. 2 (10/III)