Recenzja: „Media i Medioznawstwo”. Kwartalnik Naukowy 2013, nr 1 (9/III) - Bańdo, Adam (Rocznik Historii Prasy Polskiej, 2015)
Recenzja: „Media i Medioznawstwo”. Kwartalnik Naukowy 2013, nr 1 (9/III) Review: Media and Media Studies 2013, No. 1 (9/III)