Recenzja książki: Oblicza prasy Ziem Zachodnich w latach 1945–2012, red. naukowa Andrzej Buck, Przemysław Bartkowiak, Dawid Kotlarek, Wydawnictwo Pro Libris Wojewódzkiej i Miejskiej Biblioteki Publicznej im. C. Norwida, Zielona Góra 2013, ss. 445 - Jarowiecki, Jerzy (Rocznik Historii Prasy Polskiej, 2015)
Recenzja książki: Oblicza prasy Ziem Zachodnich w latach 1945-2012, red. naukowa Andrzej Buck, Przemysław Bartkowiak, Dawid Kotlarek, Wydawnictwo Pro Libris Wojewódzkiej i Miejskiej Biblioteki Publicznej im. C. Norwida, Zielona Góra 2013, ss. 445 Book review: The Press in Poland’s Western Territories in 1945-2012, eds. Andrzej Buck, Przemysław Bartkowiak and Dawid Kotlarek. Zielona Góra 2013