Recenzja książki: „Stare” i „nowe” — czasopisma dla dzieci i młodzieży, pod red. Bożeny Olszewskiej i Elżbiety Łuckiej-Zając. Wydawnictwo Uniwersytetu Opolskiego, Opole 2013, ss. 422 - Kwiecień, Sabina (Rocznik Historii Prasy Polskiej, 2015)
Recenzja książki: „Stare” i „nowe” — czasopisma dla dzieci i młodzieży, pod red. Bożeny Olszewskiej i Elżbiety Łuckiej-Zając. Wydawnictwo Uniwersytetu Opolskiego, Opole 2013, ss. 422 Book review: ‘Old’ and ‘New’ Magazines for Children and Youngsters eds. Bożena Olszewska and Elżbieta Łucka-Zając. Opole 2013