Artykuł recenzyjny: Jan Bujak: „Gazeta Polska” 1883–1914, Towarzystwo Słowaków w Polsce, Kraków 2013, ss. 536, il. - Rogoż, Michał (Rocznik Historii Prasy Polskiej, 2015)
Artykuł recenzyjny: Jan Bujak: „Gazeta Polska” 1883-1914, Towarzystwo Słowaków w Polsce, Kraków 2013, ss. 536, il.