Recenzja: Jolanta Chwastyk-Kowalczyk: Katyń, dipisi, PKPR na łamach polskich czasopism wychodźczych (Kielce 2011) - Wrona, Grażyna (Rocznik Historii Prasy Polskiej, 2015)
Artykuł recenzyjny: Jolanta Chwastyk-Kowalczyk: Katyń, dipisi, PKPR na łamach polskich czasopism wychodźczych (Kielce 2011)