350 Lat Polskiej Prasy Konferencja naukowa Instytutu Dziennikarstwa UW, Instytutu Badań Literackich PAN i Instytutu Informacji Naukowej i Studiów Bibliologicznych UW (Warszawa, 16–17 VI 2011) - Bańdo, Adam (Rocznik Historii Prasy Polskiej, 2015)
350 Lat Polskiej Prasy Konferencja naukowa Instytutu Dziennikarstwa UW, Instytutu Badań Literackich PAN i Instytutu Informacji Naukowej i Studiów Bibliologicznych UW (Warszawa, 16-17 VI 2011)