Recenzja książki: Mariusz Żuławnik: Polska prasa polityczno-informacyjna na Mazowszu Północnym w latach 1918–1939 (Warszawa 2011) - Kolasa, Władysław Marek (Rocznik Historii Prasy Polskiej, 2015)
Recenzja