Recenzja książki "Nad dziennikami Michała Romera: trzy szkice". - Langer, Beata (Rocznik Historii Prasy Polskiej, 2025)
Recenzja książki Krzysztofa Woźniakowskiego pt. "Nad dziennikami Michała Romera: trzy szkice".