Sprawozdanie z działalności Komisji Prasoznawczej Oddziału PAN w Krakowie za rok 2023 - Dąbrowska-Cendrowska, Olga (Rocznik Historii Prasy Polskiej, 2024)
Sprawozdanie z działalności Komisji Prasoznawczej Oddziału PAN w Krakowie za rok 2023