Zrozumieć Brytyjczyków. Katarzyna Bzowska-Budd, Brexitania, czyli coraz mniej zjednoczone królestwo, Oficyna Wydawnicza MJK Kucharski, Toruń – Londyn 2021, s. 359 [1 nlb.]; ISBN 978-83-64232-53-4 - Chwastyk-Kowalczyk, Jolanta (Rocznik Historii Prasy Polskiej, 2023)
Recenzja książki: Katarzyna Bzowska-Budd, Brexitania, czyli coraz mniej zjednoczone królestwo, Oficyna Wydawnicza MJK Kucharski, Toruń – Londyn 2021